15 April 2019
Hiszpańska firma produkująca sery według tradycyjnych receptur poszukuje dystrybutorów
Hiszpańska firma specjalizująca się w serowarstwie rzemieślniczym poszukuje dystrybutorów. Firma, działająca na rynku hiszpańskim od 1960 r., produkuje różne rodzaje sera w oparciu o tradycyjne receptury, z wykorzystaniem świeżego mleka krowiego.
W ofercie firmy jest m. in.:
- dojrzewający ser krowi – wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający przez okres od 20 do 60 dni, w opakowaniach po 400 g.,
- miękki ser krowi – drenowany naturalnie z mleka krowiego, dojrzewający przez okres od 15 do 30 dni, w opakowaniach od 300 do 500 g.,
- ser częściowo utwardzony – wytwarzany z pasteryzowanego mleka krowiego, dojrzewający przez ok. 3 miesiące, w opakowaniach 500 g.,
peklowany ser w różnym rozmiarze od 2 do 12 kg. Okres dojrzewania wynosi od 5 miesięcy do 1 roku.
Nr referencyjny: BOES20190218002
Pełna treść zapytania w języku angielskim
Firmy z woj. mazowieckiego zainteresowane współpracą proszone są o kontakt na adres
Pozostałe firmy zachęcamy do kontaktu z właściwymi ośrodkami regionalnymi.
***
Zobacz inne przykładowe oferty firm zagranicznych
Oferta, która Cię zainteresowała, jest dostępna w ramach bezpłatnej bazy POD (Partnership Opportunities Database), która jest prowadzona przez sieć Enterprise Europe Network. W POD za darmo możesz przeglądać oferty z całego świata lub założyć profil Twojej firmy.
Zobacz success stories firm, które już skorzystały z usług Enterprise Europe Network.
Szukasz dostawców lub nowych rynków zbytu?
Szukasz nowych rozwiązań technologicznych?
Zapraszamy do skorzystania z bazy POD!